Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Με διαμαρτυρίες για το Εφετείο η παρέλαση για την 25η Μαρτίου στο Μεσολόγγι

Απέναντι από τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, υφυπουργό Θάνο Μωραϊτη, ο Δήμαρχος και οι φορείς του Μεσολογγίου 

Στον απόηχο των διαμαρτυριών κυρίος των δικηγόρων για την ίδρυση του εφετείου στο Αγρίνιο κορυφώθηκαν στο Μεσολόγγι οι εορταστικές εκδηλώσεις για την  25η Μαρτίου με την παρέλαση των μαθητικών και στρατιωτικών τμημάτων ενώπιον του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Θάνου Μωραΐτη.
Οι φορείς του Μεσολογγίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας στάθηκαν απέναντι από τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια της παρέλασης, ενώ και νωρίτερα στη δοξολογία και τη κατάθεση στεφάνων στον Κήπο των Ηρώων κυριολεκκτικά «δεν αντάλλαξαν» ούτε τυπική χειραψία με τον κ. Μωραΐτη. Μάλιστα στο χώρο της παρέλασης είχαν αναρτηθεί πανώ διαμαρτυρίας για το Εφετείο.
Κατά τα’ αλλά στα αξιοσημείωτα της παρέλασης ήταν η εντυπωσιακή επανεμφάνιση της φιλαρμονικής «Δ. Σολωμός» ύστερα από την επαναλειτουργία της καθώς και η πρώτη εμφάνιση της φιλαρμονικής του δήμου υπό της διεύθυνση του Χρήστου Βλαχογιάννη
Με πληροφορίες http://www.thebest.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.