Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011

Καμία συγχώνευση σχολείων στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας

Με ομόφωνη απόφαση του, το Δημοτικό Συμβούλιο της Αρχαίας Ολυμπίας τάχθηκε κατά της συγχώνευσης – κατάργησης των σχολικών μονάδων που … ως σήμερα λειτουργούν στα όρια του Καλλικρατικού δήμου. Το σώμα δέχθηκε την ομόφωνη απόφαση της επιτροπής που είχε συγκροτηθεί κατά την τακτική συνεδρίαση πριν από λίγες μέρες, προκειμένου να εξετάσει το αίτημα για τη διακοπή λειτουργίας ορισμένων σχολικών μονάδων της περιοχής.
Σημαντικό ρόλο σε αυτήν την απόφαση έπαιξε ο αριθμός των μαθητών, οι χιλιομετρικές αποστάσεις, οι υποδομές και η υλικοτεχνική υποστήριξη καθώς και το δικαίωμα των μαθητών να έχουν πρόσβαση σε ίσες ευκαιρίες και δωρεάν Παιδεία.
ΠΗΓΗ: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.