Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Νέο χαράτσι στα επιβατικά Ι.Χ. απο τη Γέφυρα Α.Ε. Ρίου-Αντιρρίου

Τα Ι.Χ. αυτοκίνητα απο 24-2-11 θα πληρώνουν το ποσό των 12.90 αντί  των 12,20 ευρώ που ισχύει σήμερα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των οχημάτων που διέρχεται απο την γέφυρα είναι τα Ι.Χ. μικρά αυτοκίνητα.
Όσον αφορά για τις εκπτώσεις σε κάρτες και φορτηγά αφορούν πολύ μικρό ποσοστό που η εταιρεία με σημερινό Δ.Τ. διαφημίζει ως νεγάλη προσφορά!!
Οι άνθρωποι της εκμεταλλεύτριας εταιρείας των διοδίων στη γέφυρα βλέποντας τον Νόμο Ρέπα ενάντια στο κίνημα "δεν πληρώνω" άρπαξε την ευκαιρία και αύξησε την τιμή διέλευσης για να προσπορίσει περισσότερα κέρδη.
Γι' αυτό πρέπει όλοι οι Αιτωλ/νάνες στις 23 Φλεβάρη (Τετάρτη) να συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση στη γέφυρα (εδώ) που διοργανώνουν οι φορείς της Ναυπακτίας κ.λ.π. για να διαμαρτυρηθούν γι αυτή την «αποικιοκρατικού» τύπου αντιμετώπισή μας.
Μας δουλεύουν χοντρά δηλαδή οι "φίλοι" μας τις γέφυρας.....

Δείτε όλες τις νέες τιμές διέλευσης που τίθενται σε ισχύ από 24  Φεβρουαρίου 2011:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.