Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

Επίσκεψη Περιφερειάρχη σε Πύργο και Μεσολόγγι

Στον Πύργο θα βρίσκεται την προσεχή Τρίτη 8 Φεβρουαρίου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, στον πρώτο κύκλο συναντήσεων με Δημάρχους από την Περιφέρεια ώστε από κοινού να καταρτισθεί η πρόταση που θα υποβάλει η Περιφέρεια στο Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης για την άμεση χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ ώριμων ή υπό ωρίμανση έργων.

Ο Περιφερειάρχης, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας Χαράλαμπο Καφύρα και τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσο Αποστολόπουλο θα συναντηθούν με τους Δημάρχους της Ηλείας στις 11 το πρωί της Τρίτης στο Διοικητήριο.

Νωρίτερα, στις 10 το πρωί,  οι κ.κ. Κατσιφάρας και Καφύρας θα συναντηθούν με τους Διευθυντές και Τμηματάρχες της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας. Στις 2 το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης της Ηλείας.

Τέλος, στις 2.30 το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης θα έχει συνάντηση με το προσωπικό της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας θα επισκεφθεί το Μεσολόγγι και στις 11 το πρωί θα έχει συνάντηση με τους Δημάρχους της Αιτωλοακαρνανίας με θέμα την άμεση προώθηση ώριμων ή υπό
 ωρίμανση έργων του ΕΣΠΑ.

Στη συνάντηση, την οποία συγκαλεί ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Αντωνόπουλος θα συμμετάσχει και ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσος Αποστολόπουλος, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες. Νωρίτερα, στις 10 το πρωί οι κ.κ. Κατσιφάρας και Αντωνόπουλος θα έχουν συνάντηση με τους Διευθυντές και τους Τμηματάρχες των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας ενώ στις 2 το μεσημέρι θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης.

Τέλος, στις 2.30 το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης θα έχει συνάντηση με το προσωπικό της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

«Οι επισκέψεις μας σε Πύργο και Μεσολόγγι δεν έχουν εθιμοτυπικό χαρακτήρα», αναφέρει σε δήλωση του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας. Και προσθέτει: «Στόχος μας είναι, στις συναντήσεις εργασίας που θα έχουμε με τους Δημάρχους, να καταλήξουμε στα ώριμα ανά Δήμο έργα που μπορούν να προωθηθούν άμεσα για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Ο στόχος που το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης θέτει για διπλασιασμό του ρυθμού απορρόφησης των πόρων από το ΕΣΠΑ για το έτος 2011, συνιστά μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να καλύψουμε τον χαμένο χρόνο και έργα πνοής για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να πάρουν την οδό της υλοποίησης».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.