Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

"Εξω οι Τροικανοί!..." Έκραξαν άγρια τον πρώην υφυπουργό και νυν Περιφερειάρχη Κατσιφάρα (video)

ΠΑΤΡΑ:
Αρκετοί Πατρινοί, φορείς και σύλλογοι, βρέθηκαν απόψε στο μνημείο του Νίκου Τεμπονέρα, στο ομώνυμο σχολικό συγκρότημα, προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στον καθηγητή, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από τη δολοφονία του.

Στην εκδηλώση το γερό κράξιμο το έφαγε ο περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας από τον κόσμο με γενικό σύνθημα “Έξω οι Τροικανοί”  όπως μπορείτε να δείτε και στο βιντεο.
Για την ιστορία ο κ. Κατσιφάρας ήταν ένας από τους 173 βουλευτές που ψήφισαν το μνημόνιο εναντίον των Ελλήνων πολιτών.
Αρκετά δημοσιογραφικά μέσα  για να αμβλυνουν τις εντυπώσεις για το κράξιμο του Κατσιφάρα προσπάθησαν να μας πείσουν ότι τα ίδια άτομα  αποδοκίμασαν και τον Δήμαρχο της πόλης, κάτι που δεν ισχύει όπως άλλωστε  ακούγεται  και στο βίντεο.
Με πληροφορίες απο ΜτΒ 
και απο τον Αβόλευτο

Με μια ομιλία μνημείο του Μιχάλη Βασιλάκη, συντρόφου του Νίκου Τεμπονέρα, που ουσιαστικά διαμήνυσε σε 600 παρευρισκόμενους του πολιτικού μνημόσυνου του ήρωα καθηγητή Νίκου, σημαδεύτηκε θετικά η εκδήλωση των ΟΛΜΕ και ΔΟΕ, χθες το απόγευμα στην Πάτρα.

Σημαντικές βεβαίως και οι ομιλίες των εκπαιδευτικών, τα συνθήματα της νεολαίας, η βραδυνή πορεία, και τα λοιπά…
Σημαδιακή όμως και η υποκρισία του μνημονιακού πρώην κυβερνητικού  βουλευτή που «για τα φώτα τα επικοινωνιακά και εξουσιαστικά της δημοσιότητας» χειροκροτούσε ό,τι πετούσε και κυκλοφορούσε… Τα γιούχα δεν τον πτόησαν την ώρα που δήθεν τιμούσε τον αγωνιστή της παιδείας, της δημοκρατίας, του λαού, της χώρας…, όταν η κυβέρνησή του τα  διαλύει  όλα και για χάρη των τοκογλύφων και για χάρη των εξουσιαστών παντός κεφαλαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.