Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Δεν έχει συζητηθεί η μείωση των τιμών διέλευσης.

Από την ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. διευκρινίζει αναφορικά με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ότι καμία συζήτηση δεν έχει γίνει με τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, η οποία να συνδέει τη μείωση των τιμών διέλευσης με την επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης παραχώρησης του έργου. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της εταιρίας αναφέρει τα ακόλουθα:
''Από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της Ζεύξης Ρίου – Αντιρρίου, η παραχωρησιούχος εταιρεία εφαρμόζει εμπορική πολιτική που περιλαμβάνει βασικά και εναλλακτικά προϊόντα, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες όλων των πελατών της. Είναι αυτή που επιτρέπει τη δραστική μείωση του κόστους διέλευσης, σε ποσοστό που μπορεί να υπερβαίνει ακόμη και το 50% μεταξύ βασικού και εναλλακτικού προϊόντος.

Πρόθεση της εταιρείας είναι η συνέχιση της συγκεκριμένης πολιτικής, που διασφαλίζει μέχρι σήμερα για τη Γέφυρα τη σταθερή προτίμηση του κοινού, χωρίς να αποκλείει τη διεύρυνσή της με νέα καινοτόμα προϊόντα στο μέλλον. Κάτι τέτοιο θα γίνει εξάλλου αντιληπτό με την ανακοίνωση των τιμών διέλευσης που θα ισχύσουν για το 2011, ανταποκρινόμενες τόσο στις συμβατικές της δεσμεύσεις, όσο και στην κοινωνική της αντίληψη.

Ωστόσο καμία συζήτηση δεν έχει γίνει με τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, η οποία να συνδέει τη μείωση των τιμών διέλευσης με την επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης παραχώρησης του έργου.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.