Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Το νέο λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας

Τ
ο νέο σήμα και το νέο λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε στα καινούρια γραφεία του κόμματος στη λεωφόρο Συγγρού ο Αντώνης Σαμαράς. Το νέο λογότυπο είναι λιτό, αποτελείται από τον τίτλο «Νέα Δημοκρατία» με μπλε και γαλάζια γράμματα και δύο γραμμές σε πορτοκαλί και πράσινο χρώμα.
«Αυτό είναι το σήμα της Νέας Δημοκρατίας της νέας γενιάς», συνέχισε, ευχόμενος το νέο έμβλημα να συνοδεύσει και να επισφραγίσει πολλές επιτυχίες για την Ελλάδα.
«Το μεγάλο ζητούμενο είναι οι πολιτικές ιδέες για ένα κόμμα. Ποιό το νόημα να έχεις ιδέες αν δεν μπορεί να τις μεταδόσεις», διερωτήθηκε, τονίζοντας ότι δίνει μεγάλη έμφαση στην οπτική επικοινωνία.
«Ενα σήμα είναι ένας φορέας των αντιλήψεών μας και το νέο σήμα, με την απλότητά του, κρατά την ανάμνηση από τις καλές στιγμές και τις προβάλλει στο μέλλον», δήλωσε χαράσσοντας σαφή διαχωριστική γραμμή με το παρελθόν.
«Το παλιό ιστορικό μας σύμβολο δεν πετιέται απλά θα μείνει στην ιστορία για να μας θυμίζει τις ωραίες και δύσκολες στιγμές που ζήσαμε, θα λειτουργεί σαν μια πολύτιμη φωτογραφία τα χαμόγελα όλων μας», συμπλήρωσε.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε και το νέο portal του κόμματος, το οποίο όπως είπε ο κ. Σαμαράς είναι «σύγχρονο και διαδραστικό» με στόχο να γίνει σημείο συνάντησης ιδεών και ανθρώπων από όλο τον πλανήτη.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.