Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Σ
τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Αχαΐας, στο Μέγαρο Κόλλα (πλατεία Γεωργίου, Πάτρα), θα γίνει η συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα με τους βουλευτές των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων (Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία, Ηλεία).
Η συνάντηση συγκαλείται ύστερα από πρωτοβουλία του κ. Κατσιφάρα με σκοπό να συζητηθεί το πλαίσιο κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών γύρω από τις μεγάλες διεκδικήσεις της Δυτικής Ελλάδας, όπως αυτές περιγράφηκαν αναλυτικά κατά την παρουσίαση των προγραμματικών δηλώσεων της νέας περιφερειακής αρχής, την περασμένη Δευτέρα.
«Η αιρετή Περιφέρεια, ως θεσμός που αποβλέπει στην αναζωογόνηση της Δυτικής Ελλάδας, θα πετύχει τους σκοπούς της και θα διευρύνει την αναπτυξιακή δυναμική της μόνο μέσα από την συστράτευση, την συνεννόηση και την συνέργεια όλων των πολιτικών δυνάμεων», αναφέρει στο κείμενο της πρόσκλησης που εστάλη στους βουλευτές, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας. Και προσθέτει: «Προσωπικά προσβλέπω στη βοήθεια και παρέμβαση του συνόλου των βουλευτών της Περιφέρειας για την ανάδειξη βασικών διεκδικήσεων της περιοχής».
Στόχος του κ. Κατσιφάρα είναι οι συναντήσεις με το σύνολο των βουλευτών να είναι τακτικές και να αποκτήσουν θεσμικό χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.