Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

"Σβήνει" ο πυρσός

                                    
Τ
έλος εποχής για το "γαλάζιο" λογότυπο με τον πυρσό. Την Πέμπτη παρουσιάζεται το νέο σήμα της ΝΔ στο οποίο κυριαρχούν το μπλε και το πορτοκαλί.
Το νέο λογότυπο το οποίο σηματοδοτεί τη μετάβαση της ΝΔ στην εποχή του Αντώνη Σαμαρά θα έχει ως βασικά χρώματα το μπλε και το πορτοκαλί, δεν θα υπάρχει ο γνωστός πυρσός και η εκδοχή του θα είναι εντελώς διαφορετική και πιο μοντέρνα.
Κάποιοι βέβαια "γαλάζιοι" χωρίς να έχουν εικόνα του νέου λογότυπου έχουν ήδη εκφράσει προβληματισμούς για το εάν η ΝΔ θα απολέσει ένα κομμάτι της "ταυτότητάς" της με τη συγκεκριμένη αλλαγή. "Είμαστε λαϊκό κόμμα" απαντάνε συνεργάτες του κ. Σαμαρά παραπέμποντας στην πρόσφατη ομιλία του Προέδρου της ΝΔ σε μία προσπάθεια να ξεκαθαρίσουν ότι δεν αλλάζει τίποτα στην ιδεολογική φυσιογνωμία της παράταξης.
Την Πέμπτη παρουσιάζεται και η νέα ιστοσελίδα του κόμματος η οποία θα είναι ριζικά ανανεωμένη και θα καλύπτει όλες τις ανάγκες του χρήστη με διαδραστική λειτουργία. Ο κ. Σαμαράς δίνει ιδιαίτερη σημασία στην αξιοποίηση του internet και στην επαφή του κόμματος με τους πολίτες μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του κόμματος και ήδη στο site υπάρχουν οι σχετικές κατηγορίες στις οποίες οι χρήστες μπορούν να καταθέτουν τις προτάσεις τους τόσο για το πρόγραμμα της ΝΔ όσο και για την πρόταση που θα καταθέσει για την Αναθεώρηση του Συντάγματος. Παράλληλα θα υπάρχει καταγραφή όλων των ειδήσεων και δυνατότητα πρόσβασης των βουλευτών σε όλα τα ενημερωτικά σημειώματα του κόμματος.
http://www.real.gr/?Page=home
Το λίφτινγκ στην εικόνα της ΝΔ συνεχίζεται με την αλλαγή του λογότυπου που σφράγισε την πορεία της παράταξης αλλά και με την παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας. Οι αλλαγές συνδιάζονται με τα νέα γραφεία της Λ. Συγγρού αν και οι όποιες αποφάσεις ήδη έχουν καθυστερήσει λόγω των αρκετών εκκρεμοτήτων που υπήρχαν με τη μετακόμιση από τη Ρηγίλλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.