Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Ανάστατοι οι αγρότες παρά τις καθυσυχαστικές δηλωσεις του Υφυπουργού

Το θέμα των φωτοβολταϊκών συνεχίζει να είναι ψηλά στην επικαιρότητα για το Νομό Αιτωλ/νίας, καθώς ανάστατοι είναι οι αγρότες που έχουν ήδη καταθέσει αίτηση καταβάλλοντας κάποιες χιλιάδες ευρώ με την ελπίδα πως θα εγκριθεί η αίτηση τους!
Ξαφνικά λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται ξεκρέμαστοι μετά από την ανακοίνωση της ΔΕΗ πως το δίκτυο στην περιοχή είναι κορεσμένο!
Οι προσπάθειες καθησυχασμού από τον αρμόδιο Υφυπουργό κ Θ. Μωραϊτη δείχνει να μην έχει πείσει τους θιγόμενους αγρότες, που θεωρούν πως οι διαβεβαιώσεις του Αιτωλοακαρνάνα πολιτικού θα μείνουν στα λόγια! Έτσι λοιπόν είναι άμεση υποχρέωση του Υφυπουργού καθώς και των άλλων αρμοδίων, όπως του Προέδρου της ΕΑΣ Αγρινίου να επιληφθούν του θέματος και να μην παίζουν με τη ζωή των οικογενειών των βιοπαλαιστών οι οποίοι βλέπουν ότι είναι πιθανό να έπεσαν στο κενό και τα χρήματα τους και οι υποσχέσεις που λάμβαναν!
Είναι θέμα ηθικής τάξης και κοινωνικής δικαιοσύνης οι αρμόδιοι να καταλάβουν και για το δικό τους καλό, ότι το θέμα αυτό εκτός ότι θα έχει συνέχεια να δώσουν πιστικιές απαντήσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.