Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ Μ. ΣΑΛΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ο κ. Μάριος Σαλμάς, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
« Έστω και με καθυστέρηση 15 μηνών και με πολλές παλινωδίες το έργο του εξοπλισμού του νέου Νοσοκομείου Αγρινίου ύψους 13 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ που επί θητείας μου στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης  είχε προετοιμαστεί , μελετηθεί  και υποβληθεί προς ένταξη από τη ΔΕΠΑΝΟΜ στο ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδος , υπογράφτηκε και πρωτοκολλήθηκε σήμερα.
Αξίζει να τονιστεί ότι μέχρι και τον Ιούνιο του 2009 δεν είχε υπάρξει πρόβλεψη για την χρηματοδότηση του εξοπλισμού και  τέσσερις μήνες αργότερα ,τον Σεπτέμβριο,  είχε ήδη υποβληθεί για ένταξη στο ΕΣΠΑ όπου η καταληκτική ημερομηνία αξιολόγησης ήταν 30 Οκτωβρίου 2009.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.