Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

Αλλαγές στη ΝΔ. Η νέα σύνθεση των κομματικών οργάνων

Με το άνοιγμα του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά σε βουλευτές και στελέχη που είχαν στηρίξει την Ντόρα Μπακογιάννη στις εσωκομματικές εκλογές, σφραγίστηκε ο «ανασχηματισμός» των κομματικών οργάνων που ανακοινώθηκε και επίσημα.
Οι συνθέσεις των κομματικών οργάνων είναι οι εξής:
Δεν είδαμε στον κομματικό ανασχηματισμό πουθενά τον πρώην υφυπουργό υγείας του κ. Καραμανλή τον Αιτωλοακαρνάνα Μάριο Σαλμά! Λέτε να ξύπνησε στους νεοδημοκράτες το "ανθρώπινο" ένστικτο; Διότι οι Νεοδημοκράτες στην Αιτωλ/νία ακούγεται ότι έχουν αρκετά παράπονα από τον πρώην υπουργό και διαφωνούν με την προσωπική του πολιτική στο νομό.   
Η ανεξήγητη στάση του στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές ίσως να του στέρησαν κάποιο ρόλο στο νέο σχήμα.
Αντίθετα ρόλο πήρε ο Κώστας Καραγκούνης που βρίσκονταν με το ένα πόδι στη Ντόρα... Αλήθεια αυτή η σχέση του Πατέρα Καραγκούνη με το Μητσοτακέϊκο που θα καταλήξει;
Νέο ρόλο έχει πλέον και ο Δημήτρης Σταμάτης, βουλευτής Αιτωλ/νίας και υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου στις πρόσφατες εκλογές, όπου τοποθετήθηκε στη Γραμματεία Προγράμματος του κόμματος της ΝΔ. Επίσης αναβαθμίζονται οι κ.κ. Ν. Νικολόπουλος και Άρης Σπηλιωτόπουλος.
Κατεβάστε το αρχείο για να δείτε τη νέα σύνθεση, εδώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.