Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ Ο ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ

Στην Αμφιλοχία βρέθηκε σήμερα (χθες) το πρωί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, με την ευκαιρία των εορταστικών εκδηλώσεων για τον πολιούχο Άγιο Αθανάσιο.
Ο κ. Κατσιφάρας μετά το τέλος της δοξολογίας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης κ. Απόστολο Κοιμήση ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με εκπροσώπους τοπικών φορέων και αρχών.
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας τις επόμενες μέρες θα πυκνώσει τις παρουσίες του σε Δήμους της Περιφέρειας ώστε να έχει σαφή εικόνα των αναγκών και των προτεραιοτήτων τους ενώ σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Κώστα Καρπέτα θα οριστούν σύντομα συνεδριάσεις του Σώματος στις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.