Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2011

Η βροχή δεν πτόησε τους Πατρινούς - Το Πατρινό Καρναβάλι ξεκίνησε

Την έναρξη κήρυξε ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς

Με μια λιτή αλλά γεμάτη κέφι εκδήλωση στην οποία κυριάρχησαν το άρμα του βασιλιά Καρνάβαλου, τα πυροτεχνήματα και ο χορός, ξεκίνησε το Πατρινό Καρναβάλι 2011. Η Τελετή Έναρξης ξεκίνησε υπό βροχή ακριβώς στις 21:00, στην πλατεία Γεωργίου. Ωστόσο, η βροχή δεν πτόησε τους Πατρινούς που γέμισαν την πλατεία, άλλοι κρατώντας ομπρέλλες και άλλοι αδιαφορώντας τελείως αν θα βραχούν.
Την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού κήρυξε από το φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς ακριβώς στις 21:17.
Στις 21:19 έκανε την εμφάνισή του το άρμα του βασιλιά Καρνάβαλου ενώ τον ουρανό της Πάτρας φώτιζαν δεκάδες πυροτεχνήματα.
Στις 21:28 άρχισε η βράβευση Πατρινών καλλιτεχνών που έγραψαν και τραγούδησαν τραγούδια για το Πατρινό Καρναβάλι. Η βράβευση έγινε από τον Δήμαρχο Πατρέων και τον διευθυντή του Καρναβαλικού Οργανισμού Στάθη Χρυσικόπουλο.
Στις 21:31 άρχισε το καρναβαλικό πάρτι, με τη μουσική επιμέλεια των d.j Στέλιου Αποστολόπουλου, Άκη Βαβαρούτα, Παναγιώτη Κολλιόπουλου και Κωνσταντίνου Σαράντη.
Την Τελετή Έναρξης παρουσίασαν ο Δημήτρης Πολίτης και η Ζακελίνα Κυρούση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.