Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Και ο Γ. Κοντογιάννης στο κόμμα της Ντόρας

Ο Γιώργος Κοντογιάννης έγινε την Τρίτη, ο τέταρτος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που προσχωρεί στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη.
Ο βουλευτής Ηλείας δήλωσε ότι εντάσσεται στη Δημοκρατική Συμμαχία, η οποία αριθμεί πλέον πέντε βουλευτές.
Σε ανακοίνωσή του, δήλωσε ότι είναι περίοδος που η χώρα χρειάζεται εθνική συνεννόηση και όραμα για το αύριο, ώστε να συγκροτηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για τη συγκρότηση εθνικού μετώπου.
«Ως βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου ενώνω τη φωνή μου με αυτήν της Δημοκρατικής Συμμαχίας, που ως βασική αρχή έχει την έναρξη διαλόγου ουσίας για να διαμορφωθεί ένα νέο Εθνικό Σύμφωνο Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης» τόνισε.
Διευκρινίζει, επίσης, ότι αυτή η επιλογή του δεν σημαίνει ότι απεμπολεί «τους αγώνες που από μικρό παιδί έδωσα για τη ΝΔ, ούτε τις αρχές και τις αξίες μου για μια μεγάλη φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη».
Επισημαίνει παράλληλα ότι η κριτική αυτή την περίοδο είναι εύκολη από όλους και ο θυμός για όσους μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση δικαιολογημένος.
«Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά και με θετική σκέψη. Πρέπει να συμμαχήσουμε για το αύριο, αφήνοντας πίσω το κακό χθες», καταλήγει στη δήλωσή του.


Καλωσόρισμα από Ντόρα

Η Ντόρα Μπακογιάννη καλωσόρισε με δήλωσή της την ένταξη του Γιώργου Κοντογιάννη στη "Δημοκρατική Συμμαχία". Τόνισε ότι ο βουλευτής έχει διακριθεί για το ήθος του και την ευπρέπεια τόσο στο Κοινοβούλιο όσο και στη δημοσιογραφία κι έχει επιδείξει πλούσια κοινοβουλευτική δράση.
«Η συμμετοχή του στο κίνημά μας δίνει πνοή στη "Δημοκρατική Συμμαχία" και συμβάλλει στην προσπάθεια που κάνουν χιλιάδες πολίτες που ενεργοποιούνται στη Συμμαχία, με στόχο να προχωρήσουν οι μεγάλες αλλαγές που απαιτούνται για την αναμόρφωση της χώρας μας», πρόσθεσε.

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.