Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ

Μετά το τέλος της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστας Καρπέτας και οι Αντιπεριφερειάρχες συναντήθηκαν με τους Γενικούς Διευθυντές και τους Διευθυντές της Περιφέρειας.

«Θα δουλέψουμε μαζί με τις Υπηρεσίες, θα εμπιστευτούμε τις Υπηρεσίες και τους εργαζόμενους ως βασικούς μας συνεργάτες στην προσπάθεια αναζωογόνησης της Περιφέρειας αλλά και της οικοδόμησης μιας νέας σχέσης με τον πολίτη και την κοινωνία», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης

Στην εισήγηση του ο κ. Κατσιφάρας υπογράμμισε, επίσης, ότι η νέα περιφερειακή αρχή έχει ήδη δώσει το στίγμα της εμμένοντας στις αρχές της διαφάνειας, της αξιοκρατίας και της αποτελεσματικότερης υπηρέτησης των συμφερόντων των πολιτών και της κοινωνίας. Ειδικότερα σε ό,τι αφορά στις Υπηρεσίες της Περιφέρειας ανέφερε ότι σταθερός στόχος είναι «ν’ αποκτήσουν μεγαλύτερη ζωντάνια καθώς το στελεχιακό τους δυναμικό έχει ικανότητες που πρέπει ν’ αξιοποιηθούν».

«Θέλουμε τους εργαζόμενους υπευθύνους και αποτελεσματικούς, μέσα σ’ ένα πλαίσιο αξιοκρατίας που δεν θα αμφισβητείται, που θα ενθαρρύνει και θα ανταμείβει την ευσυνειδησία», τόνισε ο κ. Κατσιφάρας προσθέτοντας ότι «σε ζητήματα αδιαφάνειας θα είμαστε αμείλικτοι. Αυτό το έχουμε ξεκαθαρίσει από την πρώτη μέρα και δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν».

Τέλος, ανέφερε ότι ο «Καλλικράτης» έρχεται να αναβαθμίσει την δημόσια διοίκηση, να δώσει καινούργιες ευκαιρίες και ένα στέρεο θεσμικό περιβάλλον που θέτει σε πρώτη προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.