Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

Και στην Αιτωλ/νία ξεκινούν αγροτικές κινητοποιήσεις

Από το http://prototypia.blogspot.com/2011/01/blog-post_1136.html

Συνένετυξη Τύπου, που διοργάνωσε η γραμματεία της Π.Α.ΣΥ. Αιτωλ/νίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο Ε.Κ. Αγρινίου.
Παραβρέθηκαν ο βουλευτής Αιτωλ/νίας του Κ.Κ.Ε. κ. Νίκος Μωραΐτης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλ/νίας (Ο.Α.Σ.) κ. Σπύρος Κοτοπούλης και εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων της περιοχής.
«Η εβδομάδα που μας έρχεται, θα είναι εβδομάδα κινητοποιήσεων. Αποφασίσαμε και στο νομό μας ν’ ακολουθήσουμε τις Πανελλαδικές Αγροτικές κινητοποιήσεις»! δήλωσαν χαρακτηριστικά.
Στη σύντομη ενημέρωση, τονίστηκε η άσχημη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι αγρότες, εξ’ αιτίας της εφαρμοσμένης αγροτικής πολιτικής της κυβέρνησης και της ΕΕ. Αφού αναφέρθηκαν τα πάγια αιτήματά τους, ανακοινώθηκαν οι προγραμματισμένες κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών που είναι:
*25 Γενάρη - Νοσοκομείου Αγρινίου κατάληψη ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της υγείας και στην επιβολή του χαρατσιού, του εισιτηρίου των 5 ευρώ! Με τη συμμετοχή των (ΠΑΜΕ, ΠΑΣΥ,  ΠΑΣΕΒΕ, ΟΓΕ, ΜΑΣ).
*27 Γενάρη - Πανελλαδική κινητοποίηση στις Περιφέρειες και καταλήψεις των γραφείων του ΕΛΓΑ (Κατάληψη γραφείων ΕΛΓΑ Πάτρας).
*28 Γενάρη - Πανελλαδική κινητοποίηση καταλήψεις ΑΤΕ σ’ όλη τη χώρα (Κατάληψη ΑΤΕ Αγρινίου).
*29 Γενάρη – Πανελλαδική σύσκεψη για την κτηνοτροφία (Στην περιοχή μας θα γίνει στη Βόνιτσα). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.