Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Aλλάζει όνομα ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας

και στο πλαίσιο αυτό σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε αυτή η αλλαγή. Από δω και πέρα χρειάζεται να ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπεται, για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο (αίτημα στην αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου, έκδοση Προεδρικού Διατάγματος κλπ.).

Θέλει να μετονομαστεί σε Δήμο Δυμαίων

Σε Δήμο Δυμαίων θέλει να μετονομαστεί ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας
Από την προεκλογική ήδη περίοδο ο Δήμαρχος Ανδρέας Παναγιωτόπουλος είχε θέσει το ζήτημα, στη βάση του ότι, η ονομασία "Δήμος Δυτική Αχαΐας", δεν αποτελεί παρά έναν απλό γεωγραφικό προσδιορισμό, που δεν αντανακλά την ιστορία και την καταγωγή των κατοίκων του νέου Δήμου, επισημαίνοντας ότι η καταλληλότερη ονομασία είναι "Δήμος Δυμαίων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.