Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

«Άδειασμα» και στο βάθος…εξελίξεις;

«Εγώ και οι υπουργοί μου είμαστε περαστικοί από τις θέσεις αυτές.».
Η φράση αυτή του Πρωθυπουργού συνδυασμό με το  χαρακτηρισμό των δημοσίων υπαλλήλων ως το «κλειδί» της αλλαγής νοοτροπίας στο κράτος, και τα προσόντα τους «πλούτο» που πρέπει να αξιοποιηθεί, 

οι οποίες ελέχθησαν σε ημερίδα με την παρουσία μάλιστα και υπουργών, άναψε φωτιές στο εσωτερικό της Κυβέρνησης, αφού ερμηνεύθηκε ως«άδειασμα» του Αντιπροέδρου.
Ταυτόχρονα αναζωπυρώθηκαν τα προεκλογικά σενάρια, που κατά κόρον είχαν δει το φως της δημοσιότητας την εορταστική περίοδο.
Σε κάθε περίπτωση το κλίμα για τους χαρακτηρισμούς που έχουν ειπωθεί είναι βαρύ και ενδεχομένως να αποτελούν και προμήνυμα εξελίξεων…
Με πληροφορίες απο τοhttp://politicanea.blogspot.com/

1 σχόλιο:

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.