Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Πάτρα, η πολιτεία με τα πιο λερωμένα πεζοδρόμια από ακαθαρσίες σκύλων ! Δήμαρχε, δεν μπορούμε πιά πού να πατήσουμε…

Τά τελευταία χρόνια παρατηρείται ένα νοσηρό φαινόμενο, πού δυστυχώς φαίνεται να έχει απλωθεί σ΄ ολη σχεδόν την πολιτεία μας. 

Ο ελάχιστος τόπος πού μπορούσε μέχρι πρότινος να περπατήσει αμέριμνα ένας άνθρωπος και να φθάσει ακηλίδωτος στο σπίτι του έχει κατακτηθεί και καταπατηθεί βιαίως από διάφορα ζωντανά, κυρίως σκυλιά ( γιατί οί γάτες και τα… κουνάβια δύσκολα κουμαντάρονται ), πού τά φιλόζωα αφεντικά τους τα βγάζουν δυό και τρείς φορές την ημέρα βόλτα…

Αυτή λοιπόν η ημερήσια συνταγή «βόλτα του σκύλου», έχει καταντήσει πληγή για όλους τους υπόλοιπους!

Το τι σημαίνει πρακτικά «βόλτα του σκύλου», φαίνεται από μία ενδεικτική επιστολή με email πού πρό ημερών πήραμε από μία κυρία. ( Διορθώνουμε μόνο ελάχιστα την ορθογραφία) :
Πατήστε εδώ για να διβάσετε την επιστολή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.