Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Δώστε πίσω τα φράγκα...

Από το http://whitetoweraris.blogspot.com/  
162 δισ. ευρώ χρωστάει η Μέρκελ στην Ελλάδα!
Εξήντα πέντε χρόνια
μετά τη λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου η νικήτρια Ελλάδα καλείται να πληρώσει με ληστρικό επιτόκιο το δάνειο της σωτηρίας της. Υπόκειται σε διεθνή εξευτελισμό… Διασύρεται ως το «μαύρο πρόβατο»» της ευρωπαϊκής οικογένειας. Η Ελλάδα δεν έλαβε αλλά και δεν διεκδίκησε ποτέ τις πολεμικές αποζημιώσεις για τα θύματα της Γερμανικής Κατοχής.
Ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Σαχινίδης αποκάλυψε τον περασμένο Δεκέμβριο από του βήματος της Βουλής ότι οι βεβαιωμένες οφειλές της Γερμανίας προς τη χώρα μας ανέρχονται στο ποσό των 162 δις ευρώ.
Η ελληνική κοινή γνώμη απαιτεί από την κυβέρνηση να...
 ασκήσει μέχρι τις 14 Ιανουαρίου 2011 σχετική δικαστική παρέμβαση ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης υπέρ της Ιταλίας με σκοπό την απόρριψη της γερμανικής προσφυγής και τη δικαίωση των θυμάτων του Διστόμου.
Η διεκδίκηση και η απαίτηση των πολεμικών αποζημιώσεων είναι χρέος της πολιτικής ηγεσίας, ειδικά σήμερα που η Ελλάδα βρίσκεται υπό οικονομική απαγόρευση με βαριές συνέπειες για τους πολίτες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.