Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Το Προεδρείο στη Ναύπακτο

 Στον ανακαινισμένο χώρο του «Ξενία» έγινε η συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπάκτου. Ο Παντελής Πατούχας είναι ο πρώτος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του διευρυμέου Δήμου Ναυπακτίας.
Εκτός από τον κ. Πατούχα, το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας, απαρτίζουν οι:
Κ. Τσουκαλάς, από την μείζονα αντιπολίτευση και Κ. Καρακώστας από την ελάσσονα.
Ακολούθησε η διαδικασία εκλογής για τις Επιτροπές, όπου η οικονομική επιτροπή απαρτίζεται από τους: Σ. Τσέλιο, Π. Δούρο, Π. Παναγόπουλο και Β. Βίτσα από την πλειοψηφία ως τακτικά μέλη, ενώ από τη μειοψηφία εκλέχτηκαν οι: Μ. Κουτσοσπύρου και Α. Κούκουνας.
Στην Eπιτροπή ποιότητας ζωής, εκλέχθηκαν μετά από ψηφοφορία οιΧρήστος Σικώλας, Δ. Καρκατσούλης, Θ. Αγγελοπούλου, και Κ. Καλαβρουζιώτης από την πλειοψηφία ως τακτικά μέλη και από την αντιπολίτευση  οι: Π. Κεχαγιάς και Κ. Νούλας. Επίσης,  ανακοινώθηκε και η απόφαση της παράταξης «Δημοτική Ενότητα»του Κ. Κονίδα,  να αναλάβει ως επικεφαλής ο Α. Κοτσανάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.