Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Σήμερα Πέμπτη 20/1 πραγματοποιήθηκε η προειδοποιητική κατάληψη των ιατρείων του ΙΚΑ Μεσολογγίου

Την Πέμπτη 20/1 πραγματοποιήθηκε η προειδοποιητική κατάληψη των ιατρείων του ΙΚΑ Μεσολογγίου που συνέπεσε και με την πανελλαδική απεργία των ιατρών. Η Διοίκηση του Ε.Κ.Μ. για μια ακόμη φορά διαμαρτυρήθηκε για την παρατεινόμενη κοροϊδία της κεντρικής Διοίκησης που εδώ και 6 μήνες δεν προχωρά στην ανανέωση ή προκήρυξη θέσεων ιατρικού προσωπικού, που έχει σαν αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των εργαζομένων και συνταξιούχων. Τελικά η ολιγωρία αυτή είναι τυχαία ή υποκρύπτει αλλαγές που στόχο έχουν την παραπέρα απαξίωση των υπηρεσιών του ΙΚΑ;
Εργαζόμενοι – εργαζόμενες,
Βιώνουμε την πιο δύσκολη συγκυρία. Απαιτείται από όλους μας εγρήγορση και αγωνιστικότητα για να αποτρέψουμε την εμπλοκή μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων σε όλους τους τομείς της υγείας και πρόνοιας που θα επιφέρει το νέο νομοσχέδιο.
Να αγωνιστούμε για την ανάπτυξη ενός δημόσιου και δωρεάν καθολικού συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, που θα προωθεί την πρόληψη και την αγωγή υγείας, με οικογενειακούς γιατρούς, με Κέντρα Υγείας πλήρως στελεχωμένα, με Δημόσια Νοσοκομεία που θα παρέχουν ποιοτικές και χωρίς οικονομικές επιβαρύνσεις υπηρεσίες στους πολίτες.  
Η Διοίκηση
του Ε.Κ. Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.