Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Συνάνηση Περιφερειάρχη με Πρύτανη και Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Πάτρας

O πρύτανης του Πανεπιστημίου Πάτρας Γιώργος Παναγιωτάκης συνοδευόμενος από τους αντιπρυτάνεις Χριστόφορο Κροντηρά και Δημήτρη Καλπαξή επισκέφθηκαν σήμερα (Πέμπτη 20/1) τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία πήρε μέρος και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστας Καρπέτας, έγινε μια ευρεία ανασκόπηση των δυνατοτήτων που διατηρεί το Πανεπιστήμιο και τα ερευνητικά του ιδρύματα σε σχέση με τις ανάγκες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, κυρίως στους τομείς που σχετίζονται με την περιφερειακή ανάπτυξη.
Από τη δική του πλευρά ο Περιφερειάρχης επέμενε ιδιαίτερα στην ανάγκη να εδραιωθεί μια ισχυρή σχέση μεταξύ της Περιφέρειας και του Πανεπιστημίου και αυτή η σχέση, καθώς υπογράμμισε ο Απόστολος Κατσιφάρας, «πρέπει να χαρακτηρίσει το ξεκίνημα του νέου θεσμού της αιρετής Περιφέρειας που υπολογίζει ιδιαίτερα στην συμβολή του Πανεπιστημίου στην αναπτυξιακή ανάταξη της Δυτικής Ελλάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.