Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (10-1-2011)

Πάτρα, 7 Ιανουαρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας, στις 6, συνεδριάζει για πρώτη φορά η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, ύστερα από πρόσκληση του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα.
Η συνεδρίαση θα γίνει στα γραφεία της Περιφέρειας, στην εθνική οδό Πατρών – Αθηνών 28, στην Πάτρα με δυο θέματα στην ημερήσια διάταξη. Την συγκρότηση της Επιτροπής σε Σώμα και την εκλογή Αντιπροέδρου, όπως ορίζει το άρθρο 175 του ιδρυτικού νόμου της αιρετής Περιφέρειας.

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας εξελέγησαν κατά την πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Στην Οικονομική Επιτροπή, ως τακτικά μέλη, μετέχουν οι Σάββας Αυγέρης, Νίκος Μιχαλόπουλος, Χριστίνα Σταρακά, Νίκος Τσάνης, Τρύφωνας Φωτόπουλος, Γιώργος Σκαρμούτσος, Ανδρέας Μαρίνος και Γιώργος Σολτάτος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.