Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010

ΥΠ.ΕΣ.: ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ»

Εγκύκλιος Ραγκούση για τη βέλτιστη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού Μέχρι 10/2 η καταγραφή για τις ελλείψεις και το πλεόνασμα του προσωπικού
Τις διαδικασίες του «Καλλικράτη» στη Δημόσια Διοίκηση ξεκινάει το υπουργείο Εσωτερικών με εξαιρετικά επείγουσα εγκύκλιο με θέμα «Αξιοποίηση ανθρώπινου δυναμικού της Δημόσιας Διοίκησης», η οποία εστάλη από τον υπουργό Γιάννη Ραγκούση σε φορείς του δημοσίου τομέα.

Με την εγκύκλιο καλούνται όλοι οι φορείς του δημοσίου μέχρι 10 Φεβρουαρίου να αποστείλουν
«αναλυτική καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης όσον αφορά τη στελέχωση των υπηρεσιών τους, δηλ. σε καταγραφή των κλάδων και των ειδικοτήτων που παρουσιάζουν ελλείψεις σε προσωπικό καθώς και των κλάδων και των ειδικοτήτων που απασχολούν προσωπικό το οποίο δεν αξιοποιείται επαρκώς».
Στόχος, όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο, είναι
«η βέλτιστη αξιοποίηση του πολιτικού προσωπικού της δημόσιας διοίκησης με βάση τα προσόντα του, λαμβάνοντας υπόψη την αδυναμία προσλήψεων λόγω της κρίσιμης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα».
Το πλήρες κείμενο της εγκυκλίου είναι το εξής:
YΠ.ΕΣ. - ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ - ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ - ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.