Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Πάτρα: Όταν οι ΧΥΤΑ χύνονται και οι αρμόδιοι ξύνονται…

Δεν αστειεύομαι! Ο ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας (δίπλα στην Πάτρα) ξεχύθηκε προς την παραλία… Έγινε η πρώτη κατολίσθηση… Αλλά και εκεί οι κάτοικοι παρόντες. Τι έλαχε στο νέο ξεχυλωμένο δημοτικό συμβούλιο…  (Ο τέως Δήμαρχος Α. Φούρας θα φύγει για τα Καλάβρυτα για να γλυτώσει;). Για να δούμε εξελίξεις… Θα βρούνε λύση;
Η οικονομικο-πολιτική κατοχή της χώρας με τα τριμηνιαία Μνημόνια και όχι μόνο τους ενδιέφερε για να μη χάσουν οι τοκογλύφοι τα τοκοχρεολύσια και ο καπιταλισμός το λίπος και τις σάρκες μας; Μάλλον… Αλλά ΧΥΤΑ που τους κούναγε
Ι) Δείτε το πρώτο ρεπορτάζ με τίτλο «Απειλή για τους Πατρινούς οι κατολισθήσεις στον Χ.Υ.Τ.Α. της Ξερόλακας – Έχουν αποκλείσει ήδη οι κάτοικοι την είσοδο του ΧΥΤΑ» στο πατρινό attacktv.
ΙΙ) Δείτε σχετική ανάρτηση – προειδοποίηση στο ΜτΒ: ΧΥΤΑ Ξερόλακκα της Πάτρας ως άταφος νεκρός…: Posted on Ιουνίου 17, 2010 by manitaritoubounou, μεταξύ άλλων: «Ο ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας, που βρίσκεται στα όρια της βορειοανατολικής πλευράς της πόλης, έχει ήδη γίνει επίσημα και διαπιστωμένα νεκρός από το 2007. Και ενώ οι κάτοικοι γύρω του έχουν αυτοοργανωθεί και αναδείξει το πρόβλημα, όπως και πολλές οικολογικές οργανώσεις και σύλλογοι, ή δεν υπήρξε πολιτική βούληση για επίλυση ή κάποιο λάκκο έχει η «βρωμερή» φάβα από την πλευρά των «αυτοδιοικητικών»..».
ΙΙΙ) Άρθρο – Μελέτη στην Αποικία μας του Αντώνη Μπούρδαλα με τίτλο:  Η περίπτωση των ΧΥΤΑ, στις 13/4/09.

ΥΓ: Και στην Κερατέα ΑΚΟΜΑ επιμένουν… Δείτε σχετικά στον…  Antixyta.ObriokastroKerateas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.